pet-sitter vbr camelia 6892f461-ae5b-4c47-abcd-0aadcc321d7c
Camelia M.
Aarschot
Évaluation non disponible
Photos Profil Prestations Animaux Disponibilités et carte
Dans quelques minutes Temps de réponse
100% Taux de réponse
Age 23
Situation pro. Etudiant
Type de résidence Maison
Jardin 100 m²
Présence La plupart de la journée
Animaux Oui
Enfants 0
Fumeur Oui
Langues
~/Content/images/icones/icone-drapeau-france.png) ~/Content/images/icones/icone-drapeau-angleterre.png) ~/Content/images/icones/icone-drapeau-italie.png)
Disponible à mon domicile

A propos de moi Camelia M.

Ik ben een meisje (16jaar) en ik heb heel mijn leven van dieren gehouden. Alle soorten dieren vind ik schattig en interessant. Ze maken mij gelukkig en kan mijn leven niet inbeelden zonder hun. Ik ben opgegroeid met honden en katten altijd rond mij en ik probeer te begrijpen wat dieren denken en voelen, en alles wat ze doen lijkt ongelooflijk voor mij. Als ik ergens ben en er is een hond of een kat gaat mijn aandacht daar altijd naar en niet naar de andere mensen die ook aanwezig zijn omdat ik zo gefascineerd ben door dieren. Ik heb vooral met honden direct een band en ben niet bang van honden die misschien 'moeilijker' zijn in de omgang met andere mensen. Ik train honden ook graag en leer ze ook graag nieuwe dingen bij. Ik wandel ook graag met honden en heb genoeg kracht om een hond aan de leiband te kunnen houden (mijn broer heeft een american stafford en daar lukt het altijd bij, ookal ik hij heel jong en heeft veel energie en zelf o...

Ik ben een meisje (16jaar) en ik heb heel mijn leven van dieren gehouden. Alle soorten dieren vind ik schattig en interessant. Ze maken mij gelukkig en kan mijn leven niet inbeelden zonder hun. Ik ben opgegroeid met honden en katten altijd rond mij en ik probeer te begrijpen wat dieren denken en voelen, en alles wat ze doen lijkt ongelooflijk voor mij. Als ik ergens ben en er is een hond of een kat gaat mijn aandacht daar altijd naar en niet naar de andere mensen die ook aanwezig zijn omdat ik zo gefascineerd ben door dieren. Ik heb vooral met honden direct een band en ben niet bang van honden die misschien 'moeilijker' zijn in de omgang met andere mensen. Ik train honden ook graag en leer ze ook graag nieuwe dingen bij. Ik wandel ook graag met honden en heb genoeg kracht om een hond aan de leiband te kunnen houden (mijn broer heeft een american stafford en daar lukt het altijd bij, ookal ik hij heel jong en heeft veel energie en zelf ook veel kracht).

Voir plus Réduire

Camelia est disponible pour :

GoHoliday
Plus de détails Fermer
Je suis disponible pour :
Garde chez moi
Garde chez le client
Visite
Animaux acceptés pour Garde chez le client :
Chiens
Chats
Rongeurs
Poissons
Reptiles
Furets
Equidés
Animaux de la ferme
Animaux acceptés pour Visite :
Chiens
Chats
Rongeurs
Poissons
Reptiles
Furets
Equidés
Animaux de la ferme
Maison & disponibilité :
Surface 250 m²
Jardin 100 m²
Mes tarifs :
Pour 1 chien Pour 1 chat Tarif par visite de chat(s)
13 €/ Jour 13 €/ Jour 7 €
Pour d'autres animaux Pour 1 chien + 1 chat Pour + 3 animaux
6 €/ Jour 15 €/ Jour 18 €/ Jour

Animaux du petsitter

Teckel
Daschund
4 ans|7Kg
Disponibilité
Indisponible Disponible